Warner2BruceTD
2011 Poster Of The Year
Fantastica Mania 2013
NJPW/CMLL, 1/18/13 (Samurai! TV)
Tokyo Korakuen Hall
1. Tama Tonga & Titan vs. Euphoria & OKUMURA
2. Ryusuke Taguchi, BUSHI & Diamante vs. Yujiro Takahashi, Tomohiro Ishii & Rey Escorpion
3. Rush vs. YOSHI-HASHI
4. La Mascara, Mascara Dorada & Maximo vs. Volador Jr., TAKA Michinoku & Taichi
5. Special 6 Man Tag Match: Mistico, Jushin Thunder Liger & Tiger Mask vs. Mephisto, Jado & Gedo
6. Special Singles Match: Prince Devitt vs. Dragon Rojo Jr.
7. Special Tag Match: Hiroshi Tanahashi & La Sombra vs. Shinsuke Nakamura & Misterioso Jr.
NJPW/CMLL, 1/19/13 (Samurai! TV)
Tokyo Korakuen Hall
1. Tama Tonga & Maximo vs. TAKA Michinoku & Taichi
2. Jushin Thunder Liger, Tiger Mask & Titan vs. Jado, Gedo & Misterioso Jr.
3. Mascara Dorada & Diamante vs. Mephisto & OKUMURA
4. Prince Devitt, Ryusuke Taguchi & BUSHI vs. Dragon Rojo Jr., Tomohiro Ishii & YOSHI-HASHI
5. Special Singles Match: Mistico vs. Euforia
6. Special 6 Man Tag Match: Hiroshi Tanahashi, La Mascara & Rush vs. Kazuchika Okada, Volador Jr. & Rey Escorpion
7. IWGP Intercontinental Title: Shinsuke Nakamura (c) vs. La Sombra
NJPW/CMLL, 1/20/13 (Samurai! TV)
Tokyo Korakuen Hall
1. Special Singles Match: Maximo vs. Taichi
2. 6 vs. 6 Torneo Cibernetico: Jushin Thunder Liger, Tiger Mask, Mascara Dorada, Diamante, Titan & BUSHI vs. Tomohiro Ishii, Jado, Gedo, Misterioso Jr., OKUMURA & YOSHI-HASHI
3. Special Singles Match: Rush vs. Rey Escorpion
4. NWA World Historic Welterweight Title: Dragon Rojo Jr. (c) vs. La Sombra
5. Mexican National Light Heavyweight Title: La Mascara (c) vs. Volador Jr.
6. Special 6 Man Tag Match: Hiroshi Tanahashi, Prince Devitt & Mistico vs. Kazuchika Okada, Mephisto & Euforia
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anything float your boat? It's all blending together. But it should be fun.
Nakamura vs La Sombra could be awesome.
OMG MISTICO IS BACK (it's Dragon Lee, and he's not that good, and he's also hurt)
http://www.dailymotion.com/playlist...nts-cmll-fantastica-mania-2013/1#video=xxbp5j
One match is missing from 1/18. He also put them up out of order for some reason. Oh well.